Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate a site-ului web https://colegiulmedicilorbacau.ro

Această politică de confidențialitate se aplică acestui site. Atunci când părăsiți orice site, vă rugăm să citiți politica de confidențialitate aplicabilă site-ului pe care îl accesați după aceea vizită. Dacă nu sunteți de acord cu această politică de confidențialitate, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

Accesând și utilizând site-ul înseamnă că sunteți de acord cu această declaratie despre confidențialitate.

Prin utilizarea acestui site vă exprimați acordul și vă dați acceptul irevocabil ca informațiile dvs. personale dobândite prin utilizarea de către dvs. a site-ului, respectiv completarea formularul de contact, sunt utilizate doar pentru a răspunde solicitării dvs. și nu vor fi transferate către terți fără consimțământul dumneavoastră.

Informație personală

Colegiul Medicilor Bacau colectează informații personale în scopul de comunicare personală cu dumneavoastră, în scopul de a răspunde la întrebările dumneavoastră, și de a îndeplini cererile dumneavoastră. Astfel de informații pot include, printre alte informații, numele, adresa de e-mail.

Informatiile personale nu vor fi dezvăluite niciunei terțe părți fără consimțământul dumneavoastră prealabil, cu excepția cazului în care se prevede altfel prin reglementări legale.

Securitatea informațiilor personale

Vă rugăm să rețineți că deși există întotdeauna riscuri asociate cu furnizarea de informații cu caracter personal, fie în persoană, prin telefon sau prin Internet sau prin orice alte mijloace media sau terminale, și niciun sistem de tehnologie nu este complet sigur la “manipulare” sau “hacker-proof”, Colegiul Medicilor Bacau încercă să ia măsurile adecvate pentru a preveni și a minimiza riscurile de acces neautorizat și de utilizarea necorespunzătoare a informațiilor personale.

Precizia datelor colectate

Colegiul Medicilor Bacau poate, din proprie inițiativă, sau la cerere, completa, rectifica sau șterge orice informație personală incompletă, inexactă sau depășită, care a fost reținută de Colegiul Medicilor Bacau în legătură relația de comunicare cu dvs..